Even voorstellen.. Angela van Son

Even voorstellen.. Angela van Son
23 januari 2020 Brigitte Jentjens

“Coachen is het leukste werk dat ik ooit gedaan heb, en ik hoop het tot mijn pensioen te blijven doen.”

Van ‘lukt-niet’ naar ‘lukt-wel’!

Op 7 februari gaat BLISS in 8 weken van start, onder begeleiding van Angela.

Hallo allemaal,

Binnenkort ga ik voor het eerst de Bliss in 8 weken geven. Het leek me leuk om me daarom even aan jullie voor te stellen:

Angela van Son, coach, trainer en moeder van een bijna tienjarige zoon. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, concerten bezoeken en… het klinkt raar: mijn werk. Coachen is namelijk het leukste werk dat ik ooit gedaan heb, en ik hoop het tot mijn pensioen te blijven doen. Samen met een andere puzzelen op: Wat wil je, wat zit je in de weg, hoe krijg je het wél voor elkaar – en liefst nog op een leuke manier ook? Van ‘lukt-niet’ naar ‘lukt-wel’, maar ook: van ‘ik-baal-van-mezelf’ naar ‘ik-voel me goed’. Want veel mensen hebben last van ontevredenheid over zichzelf, die nergens voor nodig is. Niemand is perfect, en zo hoort het ook.

Toen ik 28 was kreeg ik een burn-out, en ontdekte ik dat mijn hoofd niet alles kan oplossen. De reis om me weer thuis te voelen in mijn eigen lichaam en emoties is toen begonnen, en duurt nog steeds voort. Maar intussen ben ik er blij mee.

Ik vier in 2020 mijn 10-jarig jubileum als coach en 15-jarig jubileum als trainer – iets waar ik me blij over kan verbazen nu ik dit opschrijf. Het groeien en leren gaat nog steeds door. Ik volg een opleiding Psychoenergetics, waar ik leer om het werken met lichaam en geest nóg beter te combineren. Zodat ik op therapeutische diepgang kan werken met wie daar behoefte aan heeft en sowieso met nóg meer plezier en effect kan werken dan ik al deed.

Om met iets anders dan werk te eindigen: ik teken, schilder en schrijf gedichten. Ik realiseer me nu pas dat ik die niet als hobby genoemd heb. Ze vormen op één of andere manier een eigen categorie: een vorm van spelen, ontdekken én mezelf uitdagen. Eerst durfde ik wat ik maakte niet aan mensen te laten zien of lezen. Nu heb ik een aantal online publicaties op mijn naam staan, en hebben mensen zelfs wel eens een schilderij van me gekocht. Een gek gevoel – maar wel een heel fijn gek gevoel!

Ik hoop je te ontmoeten bij Bliss, in de cursus of in de community.

BLISS in 8 weken

vrijdag 7 februari    15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 28 februari 15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 13 maart     15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 6 maart      15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 20 maart   15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 27 maart   15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 3 april       15:15 uur – 17:00 uur
vrijdag 10 april     15:15 uur – 17:00 uur