Patricia & de Me.-scan

Patricia & de Me.-scan
10 september 2019 Brigitte Jentjens

Patricia van den Boom brengt mensen in beweging.

Ze nam het besluit om vol energie te gaan ondernemen!

Haar drijfveer is mensen in actie helpen en zet daarbij de Me.-scan in. 

Het verhaal van Patricia 

Ik wil een nieuwe baan, maar in welke richting zal ik zoeken? Durf ik mijn baan baan op te zeggen om te gaan ondernemen? Hoe combineer ik mijn ambities met het opvoeden van mijn kind(eren)? Waar ben ik eigenlijk écht goed in?

Herkenbaar? 

Ik ben Patricia en ik help je graag met deze zoektocht. Ik breng mensen in beweging. Dichterbij jouw eigen dromen. Met de inzichten van de Me.-scan (ontwikkeld door The True Talent Team) maak ik je bewust van jouzelf, jouw krachten en kwetsbaarheden. Maar vooral ook je onbewust potentieel en wat jou belemmert dit te ontwikkelen.

Er valt nog zoveel over jezelf te ontdekken! Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op via BLISS en ik vertel je er graag meer over.

Mijn ervaringen 

Zelf ben ik moeder van 2 jonge kids, en heb ik een tijdje gestruggeld met het vinden van de juiste balans en wat ik nu écht kan en wil. Wat mij destijds ontzettend heeft geholpen is de Me.-scan. Mijn eigen scan was spot-on en bracht mij een hoop waardevolle inzichten. Dat ik bepaalde competenties nogal hard inzet in situaties onder druk. Welke valkuilen daarbij horen en waar die eigenlijk vandaan komen. Wat me energie kost en juist geeft. Maar ook mijn onbenut potentieel werd me duidelijk: welke competenties en richtingen passen juist van nature heel goed bij me, maar heb ik nog niet ontwikkeld. Deze inzichten hebben mij geholpen stappen te zetten in de richting waarin ik volledig in mijn kracht sta.

BLISS & Patricia

Brigitte heb ik ontmoet via Mom in Balance. En zo kwam ik ook in aanraking met BLISS community. Je jezelf weer voelen, door bewust te bewegen. De combinatie van jezelf en daarmee dus authentiek zijn én je daar goed bij voelen is het mooiste startpunt om in beweging te komen. En daar komen onze missies heel mooi samen. Ik kijk uit naar een warme samenwerking met Brigitte en BLISS community!

Een paar klanten aan het woord:

Joke: “Persoonlijkheidstesten heb ik al genoeg gedaan, zegt iedereen. Maar deze scan geeft je ook inzicht in de talenten die je nog niet benut. Of wat de gevaren zijn voor jou als deze talenten niet worden gezien. Het geeft mij ook erkenning van mijn gedachtes en gedrag. Door deze scan te doen met Patricia heeft zij mij net het zetje gegeven om te solliciteren naar een andere functie!”

Janne: “Patricia laat je heel goed naar jezelf kijken door het bewustmaken van de dingen die nu spelen. Ze gaat er vol enthousiasme in, en is echt met de persoon bezig die tegenover haar zit. Ze oordeelt niet, en weet goed de verbanden te leggen. Daarnaast is mijn grootste vraagstuk beantwoord: ik neem ontslag en ga vol energie ondernemen!” 

De Me.-scan iets voor jou? mail naar hello@bliss.community 

#inbeweging #talentontwikkeling #injekracht #potentieel